Onze principes in coaching

Wij willen open en eerlijk met je zijn vanuit welke principes wij werken en waarin wij dus geloven dat leidt tot verandering.  

Iedereen is een leider

Iedereen heeft een roeping, dat geloven wij. Deze volgen kan leiden tot een positie van leiderschap. Dan bedoelen we niet: een heel leger aansturen, maar je talenten inzetten voor een hoger doel dat jou inspireert. Zingeving. Succes en voldoening zijn daar vaak een gevolg van.

Leven van binnen naar buiten gaat gemakkelijker

Zelfontwikkeling betekent stil staan bij de diepere lagen van je persoonlijkheid. Onder de dagelijkse oppervlakte liggen je diepere bronnen van motivatie, verborgen talenten en dingen die (nu nog) uitdagend zijn. Ontwikkeling die deze diepere langen meeneemt en helpt competenties te ontwikkelen leidt tot verandering die onderdeel van jezelf wordt. Je wordt steker en je resultaten ook.

Ontwikkeling gaat via voortschrijdend inzicht

Meesterschap heeft tijd nodig. Op sommige vragen zijn directe antwoorden mogelijk – in het hier en nu. Andere inzichten en resultaten in ontwikkeling in werk en loopbaan hebben tijd nodig. Een wisselwerking tussen zelfreflectie, toepassen en bijsturen. Ontwikkeling gaat stap voor stap.

Welke resultaten mag je verwachten?

 

Key performance indicators Belangrijke, minder meetbare zaken
   
80% van de mensen die coaching ontvangen, melden een toegenomen zelfvertrouwen, en meer dan 70% profiteert van verbeterde werkprestaties, relaties en effectievere communicatievaardigheden.

 

Het hebben van een doel voor ogen in werk en leven en de eigen potentie serieus nemen (behoefte van zelfactualisatie)
86% van de bedrijven meldt dat ze hun investering in coaching en meer hebben terugverdiend

 

Grotere zelfkennis en gemakkelijker omgaan met interne spanningen, weerstanden en verlangens (en daardoor meer realiseren)
Een klein aantal onderzoeken wijst op een ROI van tussen de 5,5 en 7,9 keer de kosten van de opdracht voor executive coaching.  Dit wordt gecombineerd met een verscheidenheid aan zachte voordelen, waaronder;

 

Een toename in zelfvertrouwen en vitaliteit doordat je moeilijke dingen niet (meer) uit de weggaat.

Bronnen: https://coach-accreditation.services/the-role-of-kpis-in-coaching/

Resultaten van coachees die je voorgingen

Enkele opdrachtgevers