Purpose

Loopbaanbureau 9 Ways heeft als doel om hoogopgeleide professionals met bachelor, master en PhD niveau te begeleiden om van succes en betekenis te zijn in hun loopbaan. Via unieke loopbaanprogramma’s helpen hen een loopbaan te realiseren die naadloos die aansluit bij hun unieke persoonlijkheid en actuele mogelijkheden. Dit met als doel dat zij hun talenten ten volle benutten voor hun eigen leven, organisaties en de samenleving.

Concreet betekent dit de volgende uitdagingen aangaan:

  • Niet in een functie blijven hangen maar een doel kiezen waarin jij je talenten ten volle kunt benutten om een bijdrage te leveren aan organisaties en de maatschappij. Dit doel vertalen naar concrete functies en een doordacht loopbaanplan. Energie voelen en uitgroeien tot een leider in een niche.
  • Geen willekeurige persoonlijke ontwikkeling maar tot de essentie doordringen van je eigen talenten en belemmeringen. Deze via diepere loopbaancoaching ontwikkelen. Uitgroeien tot een zelfbewust en vaardig professional.
  • Niet constant energie lekker en jezelf uitputten maar een duidelijk persoonlijk plan om je zo vitaal mogelijk te houden in je loopbaan – ook bij onverwachte verandering.

Maatschappelijke bijdrage

Loopbaanbureau 9 Ways vindt het belangrijk om een zinvolle bijdrage te leveren aan grotere maatschappelijke uitdagingen binnen de doelgroep van hoogopgeleide professionals. Enkele maatschappelijke thema’s waaraan is bijgedragen de afgelopen jaren:

  • Workshops voor Hogescholen om hun studenten te begeleiden richting een goede start op de arbeidsmarkt
  • Workshops carriereplanning voor Hogeschool studenten
  • Workshops voor Master studenten met een multiculturele achtergrond om te begeleiden richting een goede start op de arbeidsmarkt
  • Workshops talentontwikkeling hoogopgeleide professionals