Telefonische kennismaking?

Heb je vraag e-mail me gerust op tom@9ways.nl of bel me op +31624377099. Soms is het nog handiger om belafspraak in mijn agenda te plannen of een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Digitaal kennismaken? Bekijk de video

Welkom, ik ben Tom Oor, de loopbaancoach bij 9 Ways

Ooit werkte ik als handelsreiziger. Ik was verantwoordelijk voor de relaties van multinationals met hun klanten in Afrika, Latijns-Amerika, Het Midden Oosten en Europa. Of ik nou in Nairobi, Bogota of Marrakesh was, ik ontdekte dat ik een natuurlijke aanleg had voor mensen motiveren richting hun dromen.

Ironisch genoeg was ik toen bekender met de uithoeken van Afrika dan mijn eigen binnenwereld. Die binnenwereld en buitenwereld is zo belangrijk om je plek in te nemen in de wereld: als je weet wie je bent, wat je drijft en waar je potentie en weerstanden zitten kun je dat beter sturen en benutten. Dikwijls is het onbewuste een grote kracht die ons stuurt in het leven.

Een mooi voorbeeld hiervan is de vergelijking tussen sport en werk. Vele mensen belanden in een vakgebied terwijl er duizenden opties zijn in de wereld. Misschien ben je in zwemmen belandt terwijl je eigenlijk rechtsachter in het voetbalveld de beste positie voor je is? Hoe succesvol kun je zijn als iets niet echt aansluit bij wat je wilt (niet wat de maatschappij predikt) en waar je natuurlijke aanleg ligt? Wil je ook zwemmer worden? Iets wat je elke dag doet, word je uiteindelijk. 

Als je met mij werkt merk je dat ik: een Amsterdammer ben, maar ook een man van vele werelden. Ik kan goed je helpen je spirituele, mentale, emotionele, fysieke bronnen in kaart te brengen en je plek in te nemen in de wereld. Werken vanuit een missie en in een concrete functie. 

Unieke expertise: combinatie ervaring in bedrijfsleven en menselijke ontwikkeling  

  • Als loopbaancoach ben ik gecertificeerd op het hoogste Nederlandse niveau van de Noloc. De Noloc is de Nederlandse beroepsorganisatie van loopbaancoaches.
  • Als een van de weinigen professionals in Nederland ben ik opgeleid tot enneagram trainer bij het Professionals Enneagram Training Program. Dit is een psychologisch ontwikkelingsinstrument.
  • In mijn eigen carrière werkte ik voor General Electric, Koninklijke Drukinktfabrieken Van Son en Digilock in Europa, Africa, Midden-Oosten en Latijns-Amerika.
  • Daarnaast, ben ik leraar bedrijfskunde en Organizational Behaviour bij een Business School.
  • Opleidingen loopbaancoaching en train-the-trainer bij gerenommeerde instituten: Vista Nova en Phoenix Opleidingen.

Wie coach en train ik?

  • Mijn focus ligt op professionals in de lente en zomer van hun carriere.
  • Met een focus op de Zakelijke, Financiele Dienstverlening en ICT
  • Sommige klanten komen op eigen initiatief andere werken voor MKB bedrijven of bekende multinationals (Google, ABN-AMRO en Team Blue).