Over

9 Ways is een echt Amsterdams loopbaanbureau opgericht door Tom Oor.

Hij is loopbaansparringspartner voor hoogopgeleide professionals en organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening. Zijn loopbaanpraktijk is een oase van rust dichtbij de hectische zuidas in Amsterdam. Op deze plek werkt hij samen met klanten – in alle ruimte en achter de schermen – om hun loopbaanplannen te realiseren. 9 Ways houdt zich aan de ethische gedragscode van de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs.

Welkom op mijn loopbaanpraktijk

Als loopbaanadviseur/coach kunnen cliënten rekenen op integere, vakkundig en resultaatgerichte begeleiding. Ik help hen specifiek met het blijven volgen van een loopbaankoers die goed aansluit bij hun expertise, ambities en capaciteiten.  Cliënten waarderen mijn aanpak om eerst uitgebreid hun zelfinzicht te vergroten en dit te vertalen naar werkmogelijkheden of een profiel voor persoonlijke ontwikkeling.

Mijn eigen achtergrond:

  • >10 jaar ervaring in het bedrijfsleven en bedrijfskundig Alumnus van Tias Business School
  • Officieel opgeleid als Enneagram Trainer volgens Enneagram Professional Training Program
  • Doceert Organizational Behaviour aan hbo studenten
  • In opleiding bij VistaNova als loopbaanadviseur

Wees welkom voor vragen op tom@9ways.nl of +31624377099

Zakelijke cliënten & organisaties waar clienten werken

Over zijn individuele klanten is hij vaak discreet. Vaak wordt samen in rust en op de achtergrond gewerkt aan verandering. Dit wordt soms pas zichtbaar in een (interne) loopbaanstap.