Telefonische kennismaking?

Heb je vraag e-mail me gerust op tom@9ways.nl of bel me op +31624377099. Soms is het nog handiger om belafspraak in mijn agenda te plannen of een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Digitaal kennismaken? Bekijk de video

Welkom, ik ben Tom Oor, oprichter en loopbaancoach bij 9 Ways

Als gediplomeerd loopbaancoach/trainer werk ik met jou (of je medewerkers) op hoog professioneel niveau. Benieuwd of ik de juiste coach voor jou ben? Lees hier meer over mijn missie, persoonlijke reis naar een unieke niche binnen loopbaancoaching, en: hoe dit alles jou verder kan helpen.

Missie: hoger opgeleide professionals helpen uitblinken in hun loopbaan

In 2014 besloot ik loopbaancoach te worden, omdat ik in mijn toenmalige vak als Export Manager zag hoe professionals een fractie van hun ambitie en talent benutten in werk. Ze deden dikwijls niet (meer) datgene waar hun hart en talent lagen.

Ik wilde daar verandering in brengen. Via de eerste kleine interventies toentertijd zag ik dat verschillen enorm waren wanneer je ambitie en talent liet aansluiten op (ander) werk. Daar kwam zoveel meer energie en wilskracht vrij. Als coach wil ik mens en organisatie laten ervaren dat uitblinken moeitelozer en vlotter kan als we weten hoe ambitie en talent te laten aansluiten bij werk, organisatie en kansen in een economie.

Unieke expertise: combinatie ervaring in bedrijfsleven en menselijke ontwikkeling  

  • Als loopbaancoach ben ik gecertificeerd op het hoogste Nederlandse niveau van de Noloc. De Noloc is de Nederlandse beroepsorganisatie van loopbaancoaches.
  • Als een van de weinigen professionals in Nederland ben ik opgeleid tot enneagram trainer bij het Professionals Enneagram Training Program. Dit is een psychologisch ontwikkelingsinstrument.
  • In mijn eigen carrière werkte ik voor General Electric, Koninklijke Drukinktfabrieken Van Son en Digilock in Europa, Africa, Midden-Oosten en Latijns-Amerika.
  • Daarnaast, ben ik leraar bedrijfskunde en Organizational Behaviour bij een Business School.
  • Opleidingen loopbaancoaching en train-the-trainer bij gerenommeerde instituten: Vista Nova en Phoenix Opleidingen.

Wie coach en train ik?

  • Mijn focus ligt op jonge hoger opgeleide professionals en organisaties die daarvan veel in dienst hebben. Dikwijls is dit de leeftijd van afstuderen tot ongeveer 40 jaar.
  • Professionals: van consultants binnen de accountancy tot leidinggevenden binnen de ICT.
  • MKB en multinational: van software ontwikkelaars tot multinationals zoals Google, ABN-AMRO en Team Blue.