Over 9 Ways Talent & Career Development

9 Ways is een boetiek loopbaancoachingbureau gespecialiseerd in de behoeften en ambities in werk van (Internationale) hoger opgeleiden die:

  • 0 – 20 jaar werkervaring hebben (de lente en zomer van hun carrière)
  • Actief (willen) zijn in het bedrijfsleven
  • Onze coachees werken bij grote bedrijven als Google, ABN Amro, TeamBlue maar ook het midden en kleinbedrijf

Deze doelgroep streeft vaak naar: voldoening, zingeving en zelfontplooiing in werk:

  • Een doel in werk vinden waarin zij kunnen bijdrage aan een betere wereld
  • Een balans tussen een goede boterham vinden en de eigen ambities realiseren
  • Niet alleen competenter worden in werk maar ook zelfbewuster, vitaler en proactiever. De dingen van morgen vandaag doen.

Het unieke is, de combinatie van mijn expertise in bedrijfskunde en ontwikkelingspsychologie. Je hebt vaak coaches die in één van de twee werelden thuis zijn, maar niet beiden. Ik benut beiden voor je.

Welkom, ik ben Tom Oor, oprichter en loopbaancoach bij 9 Ways.

Als kind wilde ik antropoloog (menskunde) worden. Ik had een natuurlijke interesse voor mensen hun culturen, gedrag en ambities. Eigenlijk, ben ik dat nu ook een beetje.

Na een bachelor en master (internationale) bedrijfskunde belande ik via een traineeship handelsbankier in het vak van handelsreiziger (‘exportmanager). Ik reisde naar verre landen en andere culturen in Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Sinds 2014 werk ik als loopbaancoach in Amsterdam. Mensen vinden in mij vaak een sparringpartner, coach en mentor. Ik help graag mensen uiting te geven – en dat ook sterker te maken – waar zij van nature goed in zijn. Talenten. Ik wil hoger opgeleiden een plek bieden voor inspiratie en ontwikkeling.

Ik ben onderdeel van de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs en beschik ook over psychologische ontwikkelingsopleidingen. Naast mijn werk als loopbaancoach werk ik deeltijd als docent Organizational Behaviour/Internationale Bedrijfskunde bij een Business School.

Wil je resultaten zien van mijn werk?

Op LinkedIn staan meer dan > 20 aanbevelingen (sommige zijn discreet en staan er niet op) van coachees, leidinggevende en directeuren.