Outplacement Amsterdam voor hoger opgeleiden

Ontdek en verover een baan die helemaal bij je past – ook tijdens Covid-19

Outplacement Amsterdam

Outplacement Amsterdam helpt je ontdekken welke weg op de arbeidsmarkt weer helemaal bij jou past. En, natuurlijk hoe je daar vlot komt. Het biedt professionele beleiding voor hoogopgeleide professionals die met ontslag worden bedreigd en een outplacementbudget van hun werkgevers meekrijgen.

 

Bewezen effectiviteit van Outplacement

Uit onderzoek blijkt dat outplacement korte en lange termijn voordelen biedt. Zo is gebleken dat mensen die een outplacement expert inschakelen tijdens een outplacementtraject een grotere kans hebben op het vinden van een nieuwe baan en een hoger salaris. (Westaby, 2004).

Daarnaast verhoogt outplacement vaardigheden die belangrijk zijn voor succes in werk en loopbaan zoals persoonlijk welzijn, prestatievaardigheden, competenties en bereiken van motiverende doelstellingen (Van Vianen e.a., 2014).

Wat mag je verwachten bij 9 Ways Talent & Career Development?

  • Outplacement is maatwerk en dat ontvang je. Afhankelijk van je behoefte en situatie wordt een maatwerkprogramma opgesteld.
  • Je krijgt stevige coaching van eengediplomeerd loopbaancoach, waarin je ziet wat je tot nu toe belemmerde in werk en loopbaan
  • Je ontvangt een digitale werkmap met onze methode – inclusief opdrachten, persoonlijkheidstesten en hand-outs. Meer informatie over de unieke methode kun jehier lezen
  • Wij hebben verstand van en contacten in de financiële en zakelijke dienstverlening in de regio Amsterdam waarvan je gebruik mag maken

Wat is de werkwijze?

  • Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismaking van 1 uur
  • Het traject duurt tussen de 7 – 14 sessies van 1.5. uur (dikwijls 7 sessies)
  • Je krijgt telefonische, e-mail en Whatsapp ondersteuning van een gediplomeerd loopbaancoach

Vrijblijvende kennismaking

Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Hier stellen we vast of er tussen beiden voldoende ‘klik’ is om goed samen te werken. Je kunt een afspraak maken per e-mail op tom@9ways.nl of bellen op 0624377099. Als ik aan het coachen ben, bel ik je binnen 48 uur terug.

 

Waar clienten nu werken?

Event Manager zakelijk eventbureau, Consultant Nanotechnologie, Accountmanager Digitale Media, Consultant Circulaire Economie, Campus Recruiter, Change Manager bedrijfsleven, Adviseur Duurzame Beleggingen, Compliance Consultant & Online Marketeer.