Outplacement Amstelveen

Op zoek naar outplacement in Amstelveen? Outplacement biedt professionele ondersteuning om je werk en loopbaan te sturen in de richting die jij wilt. Het biedt ondersteuning voor hoge opgeleide professionals die met ontslag bedreigd worden of een budget hebben ontvangen. Dikwijls komen en er vragen omhoog om stil te staan bij je carrière: wat wil ik nu? Wat kan ik? Waar liggen kansen?

Outplacement Amstelveen is bewezen effectiviteit 

Uit onderzoek blijkt dat outplacement korte en lange termijn voordelen biedt. Zo is gebleken dat mensen die een outplacement expert inschakelen tijdens een outplacementtraject een grotere kans hebben op het vinden van een nieuwe baan en een hoger salaris. (Westaby, 2004).

Daarnaast verhoogt outplacement vaardigheden die belangrijk zijn voor succes in werk en loopbaan zoals persoonlijk welzijn, prestatievaardigheden, competenties en bereiken van motiverende doelstellingen (Van Vianen e.a., 2014).

Welke waarde mag je bij ons verwachten?

Afhankelijk van het gekozen outplacementtraject mag je de volgende waarde verwachten:

 • Herorientie op werk en loopbaan
 • Helder hebben wat je drijfveren zijn, talenten, energiebronnen en van daaruit keuzes maken voor je toekomst
 • Helder hebben wat leidt tot succes en voldoening in werk en op basis daarvan keuzes maken
 • Helder hebben wat interessante ontwikkelingen zijn in de economie en vakgebieden waar je op in kunt spelen
 • Positionering
 • Een aantrekkelijk profiel opstellen en je toegevoegde waarde subtiel kenbaar maken
 • Werkgevers selecteren tegenwoordig in 7 – 14 seconden. Zorgen dat je op de juiste stapel belandt
 • Een systeem ontwikkelen waarbij je vlot je cv kunt aanpassen bij sollicitaties en zo minder tijd kwijt bent.
 • Arbeidsmarkt tactieken
 • 30% van de vacatures zijn niet zichtbaar en worden toch ingevuld. Een strategie leren om vlot alle werkkansen in kaart te brengen en daardoor vlotter en betere werkkansen te vinden.
 • Sollicitatiegesprekken
 • Een sollicitatieprocedure kan uit meerdere gesprekken en assessments bestaan.
 • De kennis, houding en vaardigheden leren voor een gesprek te voeren waarbij vlotter een wederzijdse klik tot stand komt
 • Gesprekken oefenen, bespreken en verder oefenen. Je leert verandering onderdeel van jezelf te maken.

Wat mag je verwachten bij 9 Ways in Amstelveen?

 

Maatwerk. Outplacement bestaat uit modulen en deze kunnen afgestemd worden op je behoefte en budget.

Psychologische diepgang en verstand van de economie. Je mag verwachten dat je flinke ontwikkelingstappen doormaakt en een unieke baan vindt die aansluit bij wie je bent. Lees hier meer informatie over onze unieke methode.

Stevige coaching. Tom Oor een gediplomeerd loopbaancoach, helpt onbewuste potentie en ontwikkelingsgebieden bespreekbaar te maken

Een digitale werkmap en interessante inhoud. Je ontvangt onze methode – inclusief opdrachten, persoonlijkheidstesten en hand-outs. Waar wenselijk aangevuld met interessante artikelen, inzichten en boeken.

Een netwerk met relevante contacten. Je mag gebruik maken van ons netwerk  aan organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening in de regio Amstelveen en Amsterdam

 

Hoe werken we samen?

 • Tijdens een vrijblijvende kennismaking van 1 uur bespreken we je situatie, doelstellingen en kijken of er voldoende klik is om een prettige samenwerking aan te gaan.
 • Je maakt een keuze voor een outplacementtraject (duur tussen de 7 – 14 sessies van 1.5. uur)
 • Aanvangstijd vaak binnen 14 dagen en afspraak frequentie kunnen we bespreken (dikwijls is elke 2 weken een prettig ritme).

 

Wat zijn de resultaten van cliënten?

Als je nieuwsgierig bent naar welke resultaten andere cliënten hebben bereikt kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn aanbevelingen. Daar staan 20 aanbevelingen. Kijk dan op het aanbevelingen gedeelte van de LinkedIn pagina van loopbaancoach Tom Oor.

 Vrijblijvende kennismaking te Amstelveen

Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen, kan dat hier in mijn agenda. Heb je nog wat vragen kun je deze telefonisch stellen hier of via e-mail hier. Als ik aan het coachen ben, bel ik je binnen 48 uur terug.

Wat doen en waar werken cliënten nu?

Event Manager, Consultant Nanotechnologie, Account Manager Digitale Media, Consultant Circulaire Economie, Campus Recruiter, Change Manager, Adviseur Duurzame Beleggingen, Compliance Consultant & Online Marketeer.

Artikelen over Outplacement

Hoe word ik succesvol in werk?