Competentie ontwikkeling: uitblinken in werk net als Messi, Beyoncé en Oprah?

Hoe kan het dat Messi, Beyoncé en Oprah uitblinken in werk? Zij ontwikkelen hun competenties. Elke dag. Vele mensen zien niet het verschil tussen talent hebben, de dingen waar je van nature aanleg voor hebt, en deze sterker maken door competenties ontwikkelen. In dit filmpje leg ik je uit wat competenties zijn en hoe je dat kunt toepassen.

Ontdek hier meer over competentie coaching

Over 9 Ways Talent & Career Development

9 Ways is een klein loopbaancoachingbureau opgericht door Tom Oor gespecialiseerd in coaching en training van hoger opgeleide professionals – van bachelor tot phd werkniveau. Wij zijn dikwijls de sparringpartner van HR-directeuren en hoger opgeleiden professionals.

Wij geloven dat iedere professional kan uitgroeien tot een leider. De realiteit laat alleen zien dat vele nog worstelen met de uitdagingen van burn-out, niet zo een sterke motivatie voor hun werk en niet altijd in een rol zitten waar hun talent het beste past. Leiderschap – in onze definitie – is namelijk je talenten in dienst stellen voor iets groters dan jezelf – een hogere missie. Dat geeft voldoening, leidt tot competentie en resultaten waar iedereen de vruchten van plukt.

Wij combineren psychologie, bedrijfskunde en principes uit oude wijsheid om hoger opgeleiden met coaching te helpen hun zelfsturing te vergroten in werk en hun ontwikkeling.

Vrijblijvende kennismaking?

Als leidinggevende of (HR) directeur kun je telefonisch contact opnemen op +31624377099 of per e-mail tom@9ways.nl opnemen. Mocht ik aan het trainen en coachen zijn kun je ook een belafspraak in mijn agenda plannen.