Wat als Sean Connery geen carrièreswitch had gemaakt?

Een legende is niet meer.

Sean Connery is overleden. Voor velen de belichaming van James Bond. Jullie kennen vast allemaal al zijn films. Maar, wist je ook dat Sean Connery eigenlijk vrachtwagenchauffeur was voor zijn doorbraak?

Het leven is een schouwtoneel eenieder speelt zijn rol en krijgt zijn deel zei de dichter Vondel ooit.

Wat was er gebeurd als Sean Connery zijn rol als vrachtwagenchauffeur in Edinburgh was blijven spelen? Vele professionals die twijfelen over hoe passend hun functie is: omdat wij in een bepaalde functie ervaring hebben of belandt zijn hoeft dit niet de best passende rol te zijn.

De wereld heeft meer helden nodig.

Je hebt nu vast James Bond voor ogen: gevechten en op een missie om ‘het kwaad’ uit te schakelen. Ik bedoel hiermee wat anders. Mensen die hun eigen keuzes durven te bevragen, niet blijven hangen in twijfel en de tijd laten voortschrijden. Maar binnen in zichzelf op zoek gaan naar antwoorden, welke rol wil ik spelen? Wat zijn mijn diepere drijfveren? En welke uitdagingen wil ik me nu op gaan richten? Ik hoop dat je een goede koers kiest.