Wat zeggen anderen?

    ”Tom energetically carried out an Enneagram assessment for me. He is a very enthusiastic trainer/coach, with a high level of intrinsic motivation. As he is able to motivate people and stimulate team spirit, I would definitively recommend him”
Bas Nagtzaam
Bas Nagtzaam Director Risk & Investments at AF Advisors
      ”Tom is een betrokken, motiverende coach met een glimlach. Wij zijn een coaching traject met hem aangegaan waarin hij ons via het enneagram duidelijk maakt welke persoonlijke krachten wij hebben en hoe deze te gebruiken om onze onderneming te laten groeien. Hij heeft zelf veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan waardoor wij veel van hem kunnen leren.”
Annebelle van Zweden
Annebelle van ZwedenCreative Director HardeK
    ”De wereld om ons heen verandert. Medewerkers willen individuele aandacht en groeimogelijkheden. Een vereiste die daarbij hoort is handelen vanuit eigen kracht. Tom Oor kan die eigen kracht helpen ontplooien door inzicht te geven in je persoonlijke talenten. Tom Oor gebruikt daarbij het Enneagram en met succes. Ik heb onlangs de Masterclass persoonlijke kracht bijgewoond die door Tom Oor is verzorgd op het hoofdkantoor van de ABN AMRO bank. Ik heb de Masterclass ervaren als zeer inspirerend met een hoge dosis positieve energie en ben daar uiteindelijk met een doel vertrokken. Tom Oor is iemand die de diepte in gaat en daardoor heel effectief is. Ik kan hem absoluut aanbevelen.”
Talal JamilBevlogen Banker @ ABN Amro