Welkom, ik ben Tom Y. Oor loopbaanadviseur bij 9 Ways.

Sinds 2014 begeleid ik hoogopgeleide professionals met uitdagingen in hun loopbaan. In het specifiek het bereiken van werk dat goed aansluit bij de eigen talenten, interesses en actuele arbeidsmarktkansen. Daarnaast, coach ik hen om hun zelfbewustzijn, zelfredzaamheid en effectiviteit te vergroten.

Het unieke aan de 9 Ways methode is dat door mijn psychologische achtergrond (enneagram trainer) het dikwijls lukt om hoogopgeleide professionals vlotter en scherper inzicht in de eigen drijfveren, talenten en ontwikkelingsthema’s te geven dan reguliere coaching. Daarnaast, combineer ik dit met een praktische en bedrijfskundige aanpak. Dit betekent dat persoonlijke ontwikkeling concreet is en dat we helpen om slim op arbeidsmarktkansen in te spelen.

Ik geloof dat vele hoogopgeleide professionals succes en betekenis kunnen vinden in hun werk. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan sneller en zijn complexer. Vele hebben behoefte aan een externe loopbaansparringspartner die hen helpt nieuwe inzichten te verkrijgen, zichzelf uit te dagen en (nog) meer loopbaankansen te benutten.

Curriculum Vitae

  • 2006 – 2007, Master Bedrijfskunde, Tias
  • 2007 – 2008 Traineeship Corporate Banking, GE Artesia Banque
  • 2009 0 2013 Export Manager, Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son
  • 2012 – 2014 Certified Enneagram Trainer
  • 2013 – 2014 International Business Development Manager, Digilock
  • 2014 – heden loopbaanadviseur 9 Ways
  • 2017 – leraar internationale Bedrijfskunde, Notenboom Business School

Functies en organisaties waar mijn clienten nu werken

Event Manager zakelijk eventbureau, Consultant Nanotechnologie, Accountmanager Digitale Media, Consultant Circulaire Economie, Campus Recruiter, Change Manager bedrijfsleven, Adviseur Duurzame Beleggingen, Compliance Consultant & Online Marketeer.