9 Ways – Sparringspartner voor talent- & loopbaanontwikkeling in Amsterdam

9 Ways Talent- & Loopbaanontwikkeling is het loopbaanbureau opgericht door Tom Oor en helpt hoogopgeleide professionals bij ontwikkeling van hun talent en te werken met succes en voldoening.

De 9 Ways methode combineert psychologie en bedrijfskunde. Talenten, ontwikkelingspunten worden vlotter in kaart gebracht en vertaald naar realistische en ambitieuze loopbaankansen. Onze focus ligt bij Professionals vanaf hbo-werkniveau meestal in hun dertiger en veertiger jaren actief met een bedrijfskundige achtergrond – Finance, Sales/Marketing, Strategie/Operations & Human Resources.

9 Ways is lid van de vereniging van loopbaanadviseurs (NOLOC) en handelt volgens de gedragscode.

Hallo, ik ben Tom Oor

In 2014 9 Ways opgericht vanuit de ervaring dat vele professionals niet hun talenten ten volle benutten. In Amsterdam kwam ik in aanraking met zeer getalenteerde professionals die zich elke dag naar hun werk sleepten. Ze verdienden goed maar er ontbrak plezier, uitdaging en een doel.

In mijn eigen loopbaan werkte ik voor een handelsbank overgenomen door General Electric en als Export Manager voor twee mini-multinationals Royal Dutch Printing Ink Factories en Digilock. In 2012 ben ik de opleiding begonnen tot Enneagram Trainer – dit is een psychologisch instrument voor duurzame persoonlijke ontwikkeling.

Vanwege mijn achtergrond heb ik met 9 Ways een methode ontwikkeld die psychologie en bedrijfskunde combineert. Dit leidt vaak tot duurzame ontwikkeling en praktische resultaten. Ik werk samen met een team aan getalenteerde professionals. Ieder van hen is academisch opgeleid, beschikt over didactisch/coachende vaardigheden en jarenlang ervaring in hun vakgebied.

Waarom 9 Ways?

Bij talent- en loopbaanontwikkeling speelt naast de bedrijfskundige elementen – het toevoegen van waarde voor een beroep, een organisatie of een arbeidsmarkt ook de psyche van de mens een belangrijke rol. Dit zijn iemand zijn innerlijke krachten als motivatie, talenten en belemmeringen.

Het kost dikwijls veel tijd en energie om onze innerlijke bronnen scherp te krijgen en deze duurzaam te ontwikkelen. Bij 9 Ways methode combineren wij bedrijfskunde en psychologie om tot duurzame en zeer praktische resultaten te komen.