Aangenaam, ik ben Tom Oor

In 2014 9 Ways opgericht vanuit de ervaring in het bedrijfsleven dat vele hoogopgeleide professionals een uitdaging hebben aan het vinden van werk dat goed past. De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren ingewikkelder geworden en veranderingen gaan steeds sneller. Niet iedereen weet koers te houden.

Als loopbaanadviseur met een bedrijfskundige achtergrond (Master van Tias) en een psychologische opleiding (Enneagram Trainer) een methode ontwikkeld om vlot werk te bereiken waarvan je energie krijgt, je capaciteiten goed benut en soms zelf uitgroeit tot een leider in een nieuw vakgebied.

Hoe help ik jou?

Wat krijg je als je strategie en psychologie combineert? Een unieke methode om vlot iemand te laten ontdekken in welke functies iemand echt goed tot zijn recht komt. Geen vage ideeën of zweverige loopbaancoaching maar concrete functies waarin je waarde toevoegt – voor jezelf, bedrijven en de planeet.

De methode helpt iemand scherp te krijgen wat zijn talenten en interesses zijn en in welke specifieke nichevakgebieden en sectoren tot zijn recht komen. Dikwijls zitten hier unieke combinaties tussen. Je leert een methode die je verder in je loopbaan weer kunt toepassen bij veranderingen in je eigen leven en op de arbeidsmarkt.

De begeleiding is zo ingericht dat je vlot advies kunt inwinnen via één adviessessie van 1 uur tot en met uitgebreide 1-op-1 trajecten.

Welke resultaten kun je verwachten?

De belangrijke resultaten voor mijn cliënten zijn: weer energie krijgen van je werk, je kostbare tijd goed benutten en lef tonen om meer van je potentie realiseren.

Enkele voorbeelden:

  • Binnen 6 maanden aangenomen in een functie die goed aansloot bij haar talenten en interesses, binnen een vakgebied waar hij zelf niet over had nagedacht.
  • Een radicale koerswijziging in de loopbaan. Binnen 4 maanden aangenomen binnen een functie die helemaal paste bij zijn purpose – haar doorzettingsvermogen, overtuigingskracht benutten om ‘het’ plastic probleem op mondiaal niveau op te lossen.
  • Een realistische loopbaankoers uitgestippeld. Zij weet nu in welke functies zij direct met succes en voldoening kan solliciteren. Dit gaf haar rust en bespaarde vele maanden solliciteren en investeren in verkeerde opleidingen.
  • Belemmerende patronen (te loyaal agenda anderen en niet kunnen kiezen) gedeeltelijk en duurzaam te veranderen. Hij houdt nu tijd en energie over om haar loopbaanplan te formuleren. Binnen 3 maanden aangenomen bij een werkgever in mijn netwerk.

Functies en organisaties waar mijn clienten nu werken

Event Manager zakelijk eventbureau, Consultant Nanotechnologie, Accountmanager Digitale Media, Consultant Circulaire Economie, Campus Recruiter, Change Manager bedrijfsleven, Adviseur Duurzame Beleggingen, Compliance Consultant & Online Marketeer.