9 Ways begeleidt professionals naar (nieuw) werk.

9 Ways is opgericht door Tom Oor en begeleidt professionals die op een kruispunt staan in hun loopbaan. Wij helpen professionals om hun talenten te benutten in (nieuwe) kansen op de arbeidsmarkt.

Onze loopbaanformule is een combinatie van bedrijfskunde en psychologie. Deze zijn geschikt voor net het afronden van een studie tot een aantal jaren voor pensioen – onze jongste client was 17 en oudste is momenteel 59 (respect voor Rob). In de regio Amsterdam/Amstelveen beschikken wij over een netwerk aan werkgevers en aanvullende experts. Onze aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, integriteit en praktische (werkende) oplossingen. Dit doen wij op vlotte en doordachte wijze. Tegen eerlijke tarieven én tot op heden tegen 100% plaatsing. Wij zijn stiekem (een beetje te) gecommitteerd aan onze cliënten.

De voordelen van 9 Ways:

Vlot (nieuw) werk

Vindt vlotter werk. Bespaar tijd en verdien eerder inkomsten.

Werk met succes én voldoening

Verover werk dat goed aansluit bij talent, interesses en ambitie.

Eerlijke tarieven & 100% plaatsing

Eerlijke tarieven. Geen dure kantoren en managementlagen. 100% plaatsing score (tot op heden).

Welkom, ik ben Tom Oor (Man met bretels).

Gedurende (enneagram)trainingen in het zakenleven viel mij op dat vele professionals niet (echt) op een plek werkte die goed bij hun paste. Ze stonde open voor verandering – maar wisten vaak niet goed wat en hoe?

Sindsdien de 9 Ways methode ontwikkeld om professionals te begeleiden naar passende carrièrekansen. De ultieme uitdaging is om iemand die op een kruispunt staat te begeleiden richting een nieuwe missie – en deze te realiseren.

Mijn eigen loopbaan?

Na een master bedrijfskunde van Tias werkte ik voor General Electric, Royal Dutch Printing Ink Factories en Digilock. Daarnaast, ben ik (nog steeds) één van de jongste Enneagram Trainers van Nederland.

Onze cliënten

Wij helpen professionals, organisaties en scholen actief in verschillende branches en functies. Dikwijls vanaf hbo werkniveau.