Over

9 Ways is een echt Amsterdams loopbaanbureau opgericht door Tom Oor.

Hij is loopbaansparringspartner voor hoogopgeleide professionals en organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening. Zijn loopbaanpraktijk is een oase van rust dichtbij de hectische zuidas in Amsterdam. Op deze plek werkt hij samen met klanten – in alle ruimte en achter de schermen – om hun loopbaanplannen te realiseren. 9 Ways houdt zich aan de ethische gedragscode van de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs.

Tom Oor (1981)

Zijn persoonlijke signatuur is hulpvaardig, diepgaand en praktisch. Hij kan iemand helpen alle potentie van zijn persoonlijkheid in kaart te brengen. Niet oppervlakkig iemand een kleur geven maar de innerlijke drijfveren, talenten en belemmeringen scherp op het netvlies van zijn klant te laten krijgen. Vervolgens helpt hij deze potentie te vertalen naar persoonlijke prioriteiten en praktische resultaten. Hij heeft in de afgelopen jaren honderden professionals begeleidt van Strategie Consultants tot Event Managers en helpt graag – hoe uitdagend de situatie ook lijkt. 

  • Tom heeft zelf een carriereswitch gemaakt van bankier naar Export Manager en sinds 5 jaar werkzaam als loopbaanadviseur
  • Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven en is bedrijfskundig alumnus van Tias Business School
  • Hij is opgeleid als Enneagram Trainer bij het Enneagram Professional Training Program
  • Hij doceert Organizational Behaviour aan hbo studenten

Hij draagt graag bij aan bredere maatschappelijke thema’s. Hij is onderdeel van het programma van Stichting Giving Back en Business School Notenboom om hun studenten te begeleiden richting de arbeidsmarkt.

Wees welkom voor vragen op tom@9ways.nl of +31624377099

Zakelijke cliënten & organisaties waar clienten werken

Over zijn individuele klanten is hij vaak discreet. Vaak wordt samen in rust en op de achtergrond gewerkt aan verandering. Dit wordt soms pas zichtbaar in een (interne) loopbaanstap.