OUTPLACEMENT VOOR REORGANISATIES TOT 100 FTE

Heb je de beslissing genomen om te reorganiseren en heb je behoefte aan vlotte begeleiding van groepen medewerkers? 9 Ways begeleidt vlot alle medewerkers naar nieuw werk. Onze expertise ligt voornamelijk bij reorganisaties tot ongeveer 100 medewerkers in de regio Amsterdam.

9 Ways kan je begeleiden bij het totale proces van afstemmen op het besluit van de ondernemingsraad en bonden tot het ontwikkelen van een uiteindelijke structuur om vlot alle medewerkers te begeleiden. Tijdelijk zijn wij de interne outplacementrechterhand van een organisatie en kunnen op locatie aanwezig zijn.

werkwijze

Elke reorganisatie is maatwerk. Onze outplacementformule wordt afgestemd op de afspraken met personeel en organisatie. Dikwijls bestaat onze aanpak uit de volgende fasen:

  1. Organisatie intake – doelstellingen sociaal plan, aantal medewerkers en actuele arbeidsmarktpositie.
  2. Ontwerp collectief outplacementtraject – workshops, individuele programma’s en job coaching
  3. Inhoudelijke groepstrajecten
  4. Individuele modules
  5. Jobcoaching & baankansen creëren

Investering

Wat kost collectief outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €6.000 (tussen €3.000 en €10.000) per medewerker en duurt gemiddeld 6/12 maanden. Bij 9 Ways duurt een standaard outplacementtraject 6 maanden en kost: €2.500 (ex btw). Bij collectieve trajecten hanteren wij een prijs van €2.250 (ex btw) per medewerker afhankelijk van de arbeidsmarktpositie van de medewerkers. Tot op heden heeft 100% een nieuwe baan behaalt bij outplacementtrajecten.

Interesse?

Om in vertrouwen en respectvol met gevoelige aanvragen om te gaan verzoeken wij bij interesse direct te bellen op +31(0)624377099 of te e-mailen naar tom@9ways.nl

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen