Outplacement voor hoogopgeleide professionals 

De Uitdaging/ambitie

Je arbeidsovereenkomst eindigt bij je werkgever en je hebt een outplacementbudget ontvangen om je te laten begeleiden naar een nieuwe (loop)baan. Je bent een hoogopgeleide dertiger of veertiger en je merkt dat een goed moment is om je eigen loopbaankoers te vormen. Enkele vragen die jij jezelf stelt zijn: hoe kan ik weer met energie/zin naar mijn werk gaan en mijn talenten slim benutten voor werk dat me echt voldoening en ‘succes’ geeft?

Het Programma: Outplacement

9 Ways heeft een unieke methode ontwikkeld gebaseerd op psychologie en arbeidsmarktstrategie om je vlot een helder inzicht te geven in een goed passende loopbaankoers – en het liefst helpen we je werken vanuit een purpose. Dit wordt gecombineerd met de laatste methoden om jezelf duidelijk te positioneren en in gesprek te raken met kansen op de arbeidsmarkt. Voor hoogopgeleide dertigers en veertigers beschikken we ook over een netwerk aan potentiele werkgevers waar je gebruik van mag maken.

Tijdens het traject brengen we focus aan en stemmen samen onze methode af op je belangrijkste uitdagingen. Naast ons materiaal en instrumenten, bestaat het coachingsessies en telefonische tussentijdse sparsessies en back-up per mail. 100% van onze clienten heeft binnen 6 maanden een nieuwe (passende) baan gevonden. Wat kost outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €7.500 (tussen €5.000 en €10.000) en duurt gemiddeld 6/12 maanden. Bij 9 Ways duurt een outplacementtraject 6 maanden en kost: €3.000 (ex. btw).

Toegevoegde waarde

  • Tijd en energie besparen door te stoppen met ronddraaien in cirkels, het voeren van allerlei netwerkgesprekken en/of het investeren in persoonlijke ontwikkelingstrajecten die je geen visie geven op je loopbaan.
  • Een diepgaand inzicht in de eigen persoonlijkheid, inclusief talenten, zwakkere kanten en groeistappen.
  • Inzicht in de eigen meest sterke talenten en hoe deze benut kunnen worden in functies en specifieke niches op de arbeidsmarkt
  • Een overzicht in specifieke rollen en niches op de arbeidsmarkt waarbinnen jouw unieke profiel en talent goed past
  • Een uitgebreid loopbaankoers implementatieplan inclusief tactieken om vlotter de koers te realiseren en in het minst aantal stappen
  • Bij realisatie van de loopbaankoers werken in een functie waar jij je energieker voelt, meer voldoening uit haalt.
  • Bij realisatie en doorzetting op lange termijn succesvol worden in een vakgebied met passende arbeidsvoorwaarden en salaris.

Meer informatie?

Als je meer informatie wenst over de maatwerkmogelijkheden kun je het beste direct contact opnemen met Tom op +31624377099 of tom@9ways.nl

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen