Outplacement voor hoogopgeleide professionals 

De Uitdaging/ambitie

Je arbeidsovereenkomst eindigt bij je werkgever en je hebt een outplacementbudget ontvangen voor begeleiding naar een nieuwe baan. Je hebt behoefte aan strategisch advies om vlot en gedegen een nieuwe baan te bereiken. Niet de eerste de beste maar één die echt goed bij je past en misschien wel één met purpose – je talenten benut voor een positieve bijdrage.

Wat is de toegevoegde waarde?

  • Tijd en energie besparen door te stoppen met ronddraaien in cirkels, het voeren van allerlei netwerkgesprekken en/of het investeren in persoonlijke ontwikkelingstrajecten die je geen visie geven op je loopbaan.
  • Een diepgaand inzicht in de eigen persoonlijkheid, inclusief talenten, zwakkere kanten en groeistappen.
  • Inzicht in de eigen meest sterke talenten en hoe deze benut kunnen worden in functies en specifieke niches op de arbeidsmarkt
  • Een overzicht in specifieke rollen en niches op de arbeidsmarkt waarbinnen jouw unieke profiel en talent goed past
  • Een uitgebreid loopbaankoers implementatieplan inclusief tactieken om vlotter de koers te realiseren en in het minst aantal stappen
  • Bij realisatie van de loopbaankoers werken in een functie waar jij je energieker voelt, meer voldoening uit haalt.
  • Bij realisatie en doorzetting op lange termijn succesvol worden in een vakgebied met passende arbeidsvoorwaarden en salaris.

Outplacement

Bij outplacement begeleiden we je naar een nieuwe (loop)baan. Je krijgt helderheid in welke (loop)banen je goed tot je recht komt en hoe je deze bereikt. De inhoud en lengte van het traject hangt af van waar de behoefte ligt. De een wenst meer te begrijpen wat een goede passende vervolg stap is terwijl de ander meer behoefte heeft in hoe je handig in gesprek kunt raken met potentiele werkgevers.

Tijdens het traject ontvang je onze methoden, instrumenten en kun je (telefonisch) sparren met ons over vraagstukken. Tot op heden heeft 100% van onze cliënten een nieuwe (passende) baan gevonden. Wat kost outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €7.500 (tussen €5.000 en €10.000) en duurt gemiddeld 6/12 maanden. Bij 9 Ways duurt een outplacementtraject 6 maanden en kost: €3.000 (ex. btw).

Jouw situatie bespreken?

Maak een online telefonische of persoonlijke afspraak om verder in te gaan op je uitdagingen en ambities.

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.