OUTPLACEMENT

Eindigt je arbeidsovereenkomst en gaf je werkgever jou een outplacementbudget mee? 9 Ways begeleidt je bij outplacement vlot naar een passende (loop)baan. Dit is vooral zinvol voor professionals die weer een baan wensen die goed aansluit bij talenten, interesses en ambities. Tot op heden heeft 100% van onze outplacementklant een baan in <6 maanden.

Werkwijze

Wij begeleiden je in het gehele outplacementtraject: van de gedroomde loopbaanswitch, handig inspelen op verborgen kansen op de arbeidsmarkt tot en met het verschil maken tijdens sollicitatiegesprekken. Wij hebben een eigen bewezen formule en passen deze aan op jouw behoefte, situatie en doelstellingen. Een outplacementtraject duurt dikwijls tussen de 6 – 12 sessies van 1.5 uur. En, bestaan uit een mix van online, offline en telefonische (loopbaan)begeleiding. We beschikken over een netwerk in de regio Amsterdam en introduceren je bij (interessante) mogelijkheden.

Resultaten

<6 maanden: van Subsidie en Innovatie Consultant bij PricewaterhouseCoopers naar adviseur Nanotechnologie bij het

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (R.I.V.M.)
<1 maand: van werkzoekende naar de functie van Event Manager bij een vooraanstaand internationaal evenementenbureau in Amsterdam

<5 maanden: van Management Assistent in de financiële dienstverlening naar Event Manager

Investering

Wat kost outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €6.000 (tussen €3.000 en €10.000) en duurt gemiddeld 6/12 maanden. Bij 9 Ways duurt een outplacementtraject 6 maanden en kost: €2.500 (ex. btw).

Reserveren?

Voor vragen e-mail naar info@9ways.nl of bel +31(0)624377099 of bekijk een casus van PriceWaterHouseCoopers hieronder. Outplacement begint met een kennismakingsgesprek. Het is voor beiden belangrijk om een ‘klik’ te hebben. Je kunt hieronder een kennismakingsgesprek (1 uur) direct in de agenda reserveren.

Laden...

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen