Workshop: ontdek de baan die bij je past

15 April: leer je talenten en interesses vertalen naar actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Hoe helpt de workshop jou?

Zie jij na elk weekend op tegen de maandag? Ga je meestal met een leeg gevoel naar huis? Zo’n routine werkt demotiverend en frustrerend. Jij weet dat er meer in je zit en er leuker werk bestaat: als hoogopgeleide young professional heb je een mooi diploma en bruis je van de energie en ambitie. Je bent helaas niet de enige. Velen ontdekken dit pas nu hun 40ste en sommigen zelfs nooit.

Ik ben Tom Oor, de man achter 9 Ways. In 2014 heb ik 9 Ways opgericht na een carrière in het bedrijfsleven. Als loopbaanadviseur met een bedrijfskundige en psychologische opleiding heb ik een unieke formule ontwikkeld om te ontdekken welke banen goed bij je passen. Geen zweverige loopbaancoaching maar een doordachte formule. In 2018 heb ik 104 mensen begeleid en om meer mensen te begeleiden is deze workshop ontwikkeld.

Welke resultaten kun je verwachten?

  • Ken je een unieke formule om je talenten en interesses te vertalen naar goed passende banen
  • Heb je nieuwe perspectieven en daardoor unieke banen in kaart gebracht die goed passen
  • Doorbreek je je impasse doordat je thuis verder concrete vacatures gaat opzoeken die aansluiten bij de banen

Functies en organisaties waar mijn clienten nu werken

Event Manager zakelijk eventbureau, Consultant Nanotechnologie, Accountmanager Digitale Media, Consultant Circulaire Economie, Campus Recruiter, Change Manager bedrijfsleven, Adviseur Duurzame Beleggingen, Compliance Consultant & Online Marketeer.

Reserveer je ticket (max. 10 plaatsen)

Samenwerkingspartners

De workshop wordt (ook) georganiseerd in samenwerking met partners die willen bijdragen aan het begeleiden van  hoogopgeleide professionals op de arbeidsmarkt.