loopbaankoers I (meest populaire programma)

Ontdek in 5 sessies welke banen aansluiten bij jouw capaciteiten en ambities. Maak kennis met de unieke 9 Ways methode.

Hoe help ik jou?

Als hoogopgeleide professional heb je een mooi diploma (>hbo) en vaak al aanzienlijke werkervaring opgedaan.  Je merkt dat werk je minder energie geeft maar dat het ook begint te kriebelen om je eigen koers te varen. Een loopbaan die helemaal bij je past.

Ik help je via onze unieke formule in 5 sessies inzicht te krijgen in je talenten, interesses en actuele kansen op de arbeidsmarkt.  Je leert met onze methode werken. Aan het einde van het traject heb je duidelijk wat een vervolgstap is die echt goed past én kansrijk is. Dit is één van onze best lopende programma’s.

Welke resultaten kun je verwachten?

  • Tijd, energie en geld besparen door te stoppen met ronddraaien in cirkels en afleiding zoeken in activiteiten buiten werk (retourvliegticket Bali EUR 500). Tijd is kostbaar en deze niet meer door je vingers laten glippen maar investeren in iets zinvols.  Je hebt 10.000 uur nodig om goed in een nieuw werkgebied te worden.
  • Unieke functiemogelijkheden in kaart brengen die goed aansluiten bij je talenten, interesses en voldoende ambitieus en realistisch zijn.
  • Je leert een methode die je altijd kunt benutten om voortaan vlot je loopbaankoers bij te stellen. Gezien de huidige ontwikkelingen (flexibilisering en digitalisering arbeidsmarkt) is dit een realistisch perspectief.
  • Bij realisatie van je loopbaankoers werken met voldoening en ‘succes’ in een functie. Dikwijls krijg je op termijn beter betaald omdat je met je talenten meer waarde toevoegt.

Functies en organisaties waar mijn clienten nu werken

Event Manager zakelijk eventbureau, Consultant Nanotechnologie, Accountmanager Digitale Media, Consultant Circulaire Economie, Campus Recruiter, Change Manager bedrijfsleven, Adviseur Duurzame Beleggingen, Compliance Consultant & Online Marketeer.