Loopbaankoers

De Uitdaging/ambitie

Als hoogopgeleide dertiger ben je vaak in materieel opzicht ‘succesvol’. Je beschikt over voldoende financiële middelen, een leuk appartement en je kunt vele reizen maken. In deze fase kun je merken dat werk minder voldoening geeft en jij jezelf de vraag stelt: hoe kan ik een baan vinden die nog beter bij mijn talenten past? Of: hoe kan ik mij talenten benutten voor een betere wereld? Je gaat met de dag minder energiek naar je werk. Je hebt nu de wens om strategisch een nieuwe loopbaankoers uit te stippelen.

Het Programma: loopbaankoers 

9 Ways heeft een unieke methode die psychologie en arbeidsmarktstrategie combineert om je op doordachte en vlotte wijze een loopbaankoers uit te stippelen die het beste aansluit bij je talenten en profiel – en waar mogelijk richting iemand zijn purpose.  Het programma begeleidt je om te ontdekken in welke functies je succesvol kunt worden en je voldoening geven.

Tijdens het traject ontvang je onze unieke formule om op strategische wijze de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken naar kansen waar jouw talenten goed passen. Naast ons materiaal en instrumenten, bestaat het uit 5 coachingsessies van 1.5 uur, 1 tussentijdse skype sessie van 25 minuten en back-up per e-mail voor tussentijdse vragen. De duur van het traject is tussen de 10 – 12 weken. Inhoudelijk zijn we flexibel om het traject af te stemmen op je persoonlijke situatie en voorkeuren.

Toegevoegde waarde

  • Tijd en energie besparen door te stoppen met ronddraaien in cirkels, het voeren van allerlei netwerkgesprekken en/of het investeren in persoonlijke ontwikkelingstrajecten die je geen visie geven op je loopbaan.
  • Een diepgaand inzicht in de eigen persoonlijkheid, inclusief talenten, zwakkere kanten en groeistappen.
  • Inzicht in de eigen meest sterke talenten en hoe deze benut kunnen worden in functies en specifieke niches op de arbeidsmarkt
  • Een overzicht in specifieke rollen en niches op de arbeidsmarkt waarbinnen jouw unieke profiel en talent goed past
  • Bij realisatie van de loopbaankoers werken in een functie waar jij je energieker voelt, meer voldoening uit haalt.
  • Bij realisatie en doorzetting op lange termijn succesvol worden in een vakgebied met passende arbeidsvoorwaarden en salaris.
  • Weten hoe je een onderscheidend curriculum vitae ontwerpt en schrijft en daardoor vaker en eerder uitgenodigd worden voor een eerste sollicitatiegesprek.

Meer informatie?

Als je meer informatie wenst over de maatwerkmogelijkheden kun je het beste direct contact opnemen met Tom op +31624377099 of tom@9ways.nl

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen