Loopbaankoers: werken met een purpose

De Uitdaging/ambitie

Als hoogopgeleide professional heb je een mooi diploma (>hbo) en je bent ‘succesvol’ in je werk. Je hebt aanzien binnen je vriendengroep, verdiend een goed salaris en kunt een eigen appartement en verre vakanties permitteren. Je voelt dat werk je steeds minder voldoening geeft. Ook op de lange termijn. Je bent goed in je werk maar geen arbeidsmarktexpert. Je wilt nu kiezen voor een (loop)baan met succes en voldoening – je talenten inzetten voor positieve verandering. Werken vanuit een purpose.

Wat is de toegevoegde waarde?

Tijd, energie en geld besparen door te werken met steeds meer tegenzin en afleiding zoeken in activiteiten buiten werk (retourvliegticket Bali EUR 500).

Tijd is kostbaar en deze niet meer door je vingers laten glippen maar investeren in je eigen talenontwikkeling. Je hebt 10.000 uur nodig om goed in een nieuw werkgebied te worden.

Een Unieke purpose in kaart brengen waarbij jij scherp krijgt hoe jij je talenten kunt inzetten voor positieve verandering – en soms tot een leider kunt uitgroeien voor een betere wereld.

Je leert een methode die je altijd kunt benutten om je loopbaankoers bij te stellen en daarmee kunt inspelen op nieuwe kansen.

Bij realisatie van je purpose – werken met voldoening en middels werk een positieve bijdrage leveren aan samenleving en organisaties. Dikwijls krijg je op termijn ook beter betaald omdat je met je talenten meer waarde toevoegt.

Vlotter in gesprek raken met interessante functies en werkgevers binnen je purpose. Je bespaart tijd met sollicitatiebrieven en gesprekken.

Loopbaankoers: goed passend werk bereiken

9 Ways helpt je om je purpose uit te stippelen. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘waar ben ik goed in en waar liggen mijn interesses?’ ‘Welke uitdagingen en ambities van onze samenleving en planeet kan ik me op richten?’ ‘Welke voorwaarden zijn belangrijk om werk goed in te passen in mijn leven?’ Aan het einde van het traject heb jij je purpose scherp. Als je er behoefte aan hebt of het een sterke toegevoegde waarde levert kunnen we je ook helpen met je eerste stap binnen je purpose of een plan opstellen om deze vlot te realiseren.

Wat ontvang je? Je krijgt onze digitale formule met oefeningen, instrumenten, aanvullende boeken. Tijdens de sessies gaan we samen dieper op de materie in om je ideeën aan te scherpen en aan te vullen met nieuwe ideeën. Dit programma bestaat uit 5 – 7 sessie van 1.5 uur. Je kunt daarnaast tussentijds e-mailen of bellen met vragen.

Jouw situatie bespreken?

Maak een online telefonische of persoonlijke afspraak om verder in te gaan op je uitdagingen en ambities.

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.