Loopbaankoers: goed passend werk bereiken

De Uitdaging/ambitie

Als hoogopgeleide professional heb je een mooi diploma (>hbo) en vaak al aanzienlijke werkervaring opgedaan.  Je merkt dat werk je minder energie geeft maar dat het ook begint te kriebelen om je eigen koers te varen. Een loopbaan die helemaal bij je past. Je wilt nu een goede keuze maken en deze slim realiseren.

Wat is de toegevoegde waarde?

Tijd, energie en geld besparen door te stoppen met ronddraaien in cirkels en afleiding zoeken in activiteiten buiten werk (retourvliegticket Bali EUR 500).

Tijd is kostbaar en deze niet meer door je vingers laten glippen maar investeren in iets zinvols.  Je hebt 10.000 uur nodig om goed in een nieuw werkgebied te worden.

Unieke functiemogelijkheden in kaart brengen die goed aansluiten bij je talenten, interesses en voldoende ambitieus en realistisch zijn.

Je leert een methode die je altijd kunt benutten om voortaan vlot je loopbaankoers bij te stellen. Gezien de huidige ontwikkelingen (flexibilisering en digitalisering arbeidsmarkt) is dit een realistisch perspectief.

Bij realisatie van je loopbaankoers werken met voldoening en ‘succes’ in een functie. Dikwijls krijg je op termijn beter betaald omdat je met je talenten meer waarde toevoegt.

Vlotter in gesprek raken met interessante functies en werkgevers. Je bespaart tijd met sollicitatiebrieven en gesprekken.

Loopbaankoers: goed passend werk bereiken

9 Ways helpt je om een goede loopbaankoers uit te stippelen. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘waar ben ik goed in en waar liggen mijn interesses?’ ‘Welke functies zijn ambitieus maar ook realistisch om mij op te richten? ‘Welke voorwaarden zijn belangrijk voor mij om terug te zien in mijn werk?’ Aan het einde van het traject heb je zicht op allerlei interessante functies. Als je er behoefte aan hebt of het een sterke toegevoegde waarde levert kunnen we je ook helpen met de eerste nieuwe baan of je complete loopbaankoers.

Wat ontvang je? Je krijgt onze digitale formule met oefeningen, instrumenten, aanvullende boeken. Tijdens de sessies gaan we samen dieper op de materie in om je ideeën aan te scherpen en aan te vullen met nieuwe ideeën. Dit programma bestaat uit 5 – 7 sessie van 1.5 uur. Je kunt daarnaast tussentijds e-mailen of bellen met vragen.

Jouw situatie bespreken?

Maak een online telefonische of persoonlijke afspraak om verder in te gaan op je uitdagingen en ambities.

 

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.