Loopbaankoers bepalen – duurzame transformatie

De Uitdaging

Voor sommige hoogopgeleide professionals is het niet zozeer een uitdaging om hun purpose te formuleren maar zij kunnen er nog niet naar handelen. Dat wil zeggen ook al formuleren we een prachtige persoonlijke purpose met implementatieplan hun emotionele patronen hen afleiden waardoor ze er eigenlijk niet aan toekomen.  Denk hierbij aan: geen keuzes kunnen maken, geen toegang tot de eigen gevoelens/behoeftes, angst laten regeren of alle tijd/energie geven aan belangrijke anderen. Soms zijn de thema’s al helder maar weten ze niet zo goed hoe ze dit op een gezonde manier in kunnen zetten waardoor purpose (nu) wel binnen bereik ligt.

9 Ways loopbaanbegeleiding & oriëntatie

9 Ways heeft een unieke methode die psychologie en arbeidsmarktstrategie combineert om hoogopgeleide professionals begeleidt richting werken vanuit purpose. Wij helpen hen de thema’s in kaart te brengen die hen belemmeren.  Middels reflectie en zelfobservatie helpen wij professionals zelf hun thema’s scherp(er) in kaart te brengen en nuances aan te brengen. Vervolgens helpen wij met interventies op gedrag en cognitie veranderingen doorvoeren waardoor ze anders gaan denken en doen. Dit leidt uiteindelijk tot anders handelen waardoor tijd/energie vrijgemaakt voor nieuwe handelingen – purpose komt nu binnen bereik.

Werkwijze

Wij begeleiden tussen de 10 – 20 maatwerk trajecten per jaar. De trajecten duren tussen de 3 – 12 sessies van 1.5 uur.  Het materiaal en inhoud wordt afgestemd op de individuele doelstellingen. Voor de een is het noodzakelijk om de thema’s scherp te leren krijgen n de vaardigheden leren voor zelfobservatie en reflectie. Voor de ander zijn interventies en nieuw gedrag aanleren van belang voor de juiste verandering. Dit traject is alleen geschikt voor professionals die bereid zijn aan zichzelf te werken en ‘eerlijk’ in de spiegel durven en willen kijken.

Meer informatie?

Als je meer informatie wenst over de maatwerkmogelijkheden kun je het beste direct contact opnemen met Tom op +31624377099 of tom@9ways.nl

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen