Loopbaancoaching naar werk met succes én voldoening.

Sta je op een kruispunt in je loopbaan of wil je vlot(ter) nieuw werk vinden? Wij begeleiden je in alle fases van je loopbaan: van het vaststellen van een nieuwe koers, van het handig benutten van alle kansen op de arbeidsmarkt tot het aangenomen worden bij een nieuwe werkgever. En, waar mogelijk introduceren we je in ons netwerk van werkgevers in de regio Amsterdam. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we de gezamenlijke specifieke doelstellingen, inhoud en lengte van het traject. En, gaan (net zolang) door totdat je helder hebt wat je wilt of dat je die nieuwe baan bereikt hebt.

De inhoud van de loopbaantrajecten

  • Resultaatgarantie
  • Maatwerkdoelstelling(en) + afgestemde inhoud
  • Persoonlijke coaching Tom (1.5 uur per sessie)
  • 9 Ways methode + hand-outs
  • Persoonlijkheidstesten
  • Aanvullende boeken
  • Skype/telefonische support tijdens traject

De investering

Wij rekenen je 125 euro per (inclusief btw). De lengte van het traject hangt af van de vraag, doelstelling en daarmee de lengte van het traject.  Meestal is een kort traject 3 sessies (totale kosten 562,50 euro) en dit kan oplopen tot 9 sessies.

De Belastingdienst betaalt mee

De investering in loopbaancoaching is belastingftrekbaar. Dat betekent dat de belastingdienst tussen de 36% – 52% betaalt. Voor 562,50 euro zou dat zijn 360 euro (op basis van 36%).

Resultaten

>7 maanden werkeloos naar binnen één maand een nieuwe passende baan. Investering in loopbaan coaching 360 euro (netto), rendement 3 maanden eerder een baan. 2800 euro salaris per maand. Totaal 8400 euro (bruto).

Van financieel medewerker promotie gemaakt naar Risk Expert op het hoofdkantoor van een grootbank.

Aanvang loopbaan: van verkoper naar campus recruiter.